Palikat perhetoiminnassa

Parisuhteen, seurustelun, vanhemmuuden ja isovanhemmuuden palikkatalo on päivitetty. Palikat on monikäyttöinen ja osallistava työväline moniin tilanteisiin. Koulutuksessa tutkitaan tiedollisesti, keskustellen ja toimien, miten uudistettua materiaalia voi hyödyntää erilaisissa ryhmissä ja keskusteluissa. Tilaajan toiveiden mukaan voidaan keskittyä varhaiskasvatukseen ja perhetoimintaan tai pohtia myös, mitä uutta ja innostavaa​ palikkatalo voi tuoda rippikouluun, nuorisotyöhön tai toimituksiin.

Tehtäväalue: Kasvatus, Perhe ja parisuhde
Tiedustelut kustannuksista: Kaisa Aitlahti, kaisa.aitlahti@seurakuntaopisto.fi , 040-7033356 tai Satu Reinikainen, satu.reinikainen@seurakuntaopisto.fi , 040-70197143
Tiedustelut sisältö: Kaisa Aitlahti, kaisa.aitlahti@seurakuntaopisto.fi , 040-7033356 ja Satu Reinikainen, satu.reinikainen@seurakuntaopisto.fi , 040-7019713
Linkki kotisivulle: http://www.seurakuntaopisto.fi