Raamatun monimuoto-opiskelu

Takaisin

(15 op)

Sinulla ei ehkä ole mahdollisuutta osallistua pitkiin raamattukursseihin, mutta haluaisit tuntea Raamatun paremmin. Raamatun monimuoto-opiskelu on ainutlaatuinen mahdollisuus lukea koko Raamattu läpi ohjatusti vuoden aikana. Opiskelun edetessä hahmotetaan kokonaiskuva Raamatusta.

Aihe Sisältö
Koulutustyyppi: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: Raamatun tulkinta ja käyttö
Kohderyhmä: Diakonit ja diakonissat, Kanttorit, Kirkonpalvelustyö (suntiot ja vahtimestarit), Lähetyksen ja kv. työn ohjaajat, Nuorisotyönohjaajat, Papit, Varhaiskasvatuksen ohjaajat, Lastenohjaajat
Aika ja paikka: 20.8. tai 10.9. ja 21.-22.10.2022, lisäksi yht. 4 lähijaksoa v. 2023 (13.-14.1., 10.-11.3., 12.-13.5. ja 12.8.2023), Helsingin Raamattukoulu, Helsinki
Ilmoittautuminen viimeistään: 31.7.2022
Sähköposti-ilmoittautuminen: toimisto@helsinginraamattukoulu.fi
Osaamistavoitteet: ​​Osallistuja – tuntee Raamatun kirjojen sisällön, syntyprosessin ja sanoman historian, – osaa prosessoida henkilökohtaisesti Raamatun kokonaisuutta omaksi käsityksekseen, – osaa käyttää monipuolisesti Raamattua seurakunnan työssä, erilaisissa ryhmissä ja tilaisuuksissa sekä eri ikäryhmien parissa ja – osaa keskustella Raamatusta myös muihin näkemyksiin sitoutuneiden kanssa.
Lisätietoja: ​​Koulutus on prosessi, jonka aikana luetaan läpi koko Raamattu. Koulutus soveltuu eri-ikäisille, erilaisen kokemus- ja koulutustaustan omaaville ihmisille. Koulutus tukee erinomaisesti myös seurakuntien tehtävissä toimivia työntekijöitä ja seurakuntalaisia. Koulutus koostuu lähi- ja etäjaksoista. Koulutukseen kuuluu etätehtäviä, joiden tavoitteena on sisäistää omaa Raamatun tuntemusta ja jäsentää Raamatun kirjoja ja kokonaisuutta. Tehtävistä annetaan palautetta ja ne käsitellään lähijaksoilla.

Koulutukseen voi osallistua myös etäyhteyden avulla.

Kieli: Suomi
Osallistumismaksu: Koko koulutus 580 € (2 lähijaksoa 2022 ja 4 lähijaksoa 2023) tai 130 €/lähijakso, sisältää opetuksen ja ruokailun, alku- ja päätösjaksot 60 €/pv.
Täysihoito: 0,00
Kustannusten lisätiedot: Majoitus ei sisälly hintaan, hankittava itse tarvittaessa.
Tiedustelut kustannuksista: Jari A. Jolkkonen, toimisto@helsinginraamattukoulu.fi, 040 512 6612
Tiedustelut sisältö: Jari A. Jolkkonen, toimisto@helsinginraamattukoulu.fi, 040 512 6612
Linkki kotisivulle: https://www.helsinginraamattukoulu.fi
Aineistoa: https://www.helsinginraamattukoulu.fi/index.php/koulutusta/syventaen-raamattua
Toteuttaja: Helsingin Raamattukoulu