Syvemmälle yhteiseen rukoukseen

Takaisin

(0,50 op)

​​Rukous on kristityn äidinkieli. Parhaimmillaan se on luonteva osa seurakunnan toimintaa. Miten siihen voisi päästä? Koulutus tuottaa osaamista erilaisten rukouskoulutusten pitämiseen sekä virikkeitä erilaisiin tapoihin rukoilla ja pitää yllä seurakunnan rukouselämää.

Aihe Sisältö
Koulutustyyppi: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: Spiritualiteetti, Sielunhoito, Jumalanpalveluselämä ja julistus
Kohderyhmä: Papit, Nuorisotyönohjaajat, Muut
Aika ja paikka: 10.-11.10.2023 Tampere
Ilmoittautuminen viimeistään: 30.9.2023
Ilmoittautumislinkki: Ilmoittaudu tästä
Osaamistavoitteet: ​Osallistuja osaa hyödyntää monipuolisesti rukousta osana omaa elämäänsä ja seurakunnan toimintaa. Hän osaa vahvistaa seurakunnan olemassa olevaa rukoustoimintaa.
Lisätietoja: ​​Koulutuksen sisältönä ovat kolme rukouksen aluetta: opetus rukouksesta, palveleminen rukouksella ja yhdessä rukoileminen. Aiheina ovat mm.: seurakunnan ja seurakuntalaisen rukouselämän tukeminen, erilaiset tavat rukoilla, esirukouspalvelu, rukouskurssien pitäminen ja rukous nuorten kanssa. Koulutuksen monipuolinen materiaalipaketti antaa osallistujalle välineitä rukoustoiminnan käytännön toteuttamiseen.
Kieli: Suomi
Osallistumismaksu: 140
Täysihoito: Osallstujat huolehtivat itse majoituksestaan.
Kustannusten lisätiedot: Hintaan sisältyvät kahvit kurssipaikassa. Lisäksi kaksi lounasta ja päivällinen omalla kustannuksella. Kukin hankkii majoituksen itse.
Tiedustelut kustannuksista: KRS Seurakuntapalvelut, seurakuntapalvelut@sana.fi, puh. 020 768 1650
Tiedustelut sisältö: Päivi Peittola, paivi.peittola@sana.fi 040 772 7558, Kristiina Tanhua-Laiho kristiina.tanhua-laiho@sana.fi 0400 729 791, Lea Kujanpää lea.kujanpaa@sana.fi 0400 721312
Linkki kotisivulle: https://www.kansanraamattuseura.fi
Toteuttaja: Kansan Raamattuseura