Työturvallisuuskortti

​​Nyt tarjolla seurakuntien tarpeisiin suunnattu Työturvallisuuskortti-koulutus, joka toteutetaan seurakunta-alan materiaalilla ja näkökulmasta! Työturvallisuuskortti-koulutus antaa perustiedot työympäristön vaaroista ja työsuojelusta yhteisellä työpaikalla. Koulutuksen hyväksytystä suorittamisesta myönnetään viisi vuotta voimassa oleva, henkilökohtainen työturvallisuuskortti. Tilaa koulutus, jolla vahvistat seurakuntasi henkilöstön turvallisuusosaamista ajantasaisten vaatimuksen mukaiseksi!

Koulutustyyppi: Kirkon täydentävä koulutus
Tehtäväalue: Työsuojelu ja -hyvinvointi
Kohderyhmä: Kirkonpalvelustyö (suntiot ja vahtimestarit), Johtajat / lähijohtajat, Keittiötoimen työntekijät, Hautaustoimen- ja puutarhatyöntekijät
Lisätietoja: ​Työturvallisuuskortti® on valtakunnallinen yhdenmukainen koulutus yhteisen työpaikan työturvallisuusasioiden perehdyttämiseksi. Työturvallisuuskorttikoulutuksen kesto on kahdeksan tuntia ja kortti uusitaan viiden vuoden välein. Työturvallisuuskorttikursseja ovat oikeutettu pitämään kouluttajat, jotka täyttävät kouluttajakriteerit ja ovat suorittaneet TTK:n työturvallisuuskorttikouluttajakoulutuksen.  Työturvallisuuskortti on kehitetty yhteisten työpaikkojen työturvallisuuden parantamiseksi.
Työturvallisuuskorttikäytännön tavoitteena on

• parantaa käytännön yhteistoimintaa yhteisillä työpaikoilla tilaaja- ja toimittajayritysten välillä
  • tukea työnopastusta yhteisillä työpaikoilla
  • antaa perustietoa työsuojelusta