Yhteisvastuustartti

Koulutustyyppi: Kirkon ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: Diakonia ja yhteiskunta, Kansainvälisyys, monikulttuurisuus ja lähetys
Kohderyhmä: Diakonit ja diakonissat, Lähetyksen ja kv. työn ohjaajat, Varhaiskasvatuksen ohjaajat, Nuorisotyönohjaajat, Papit, Viestintätehtävissä toimivat, Muut
Aika ja paikka: ma 31.10.2022 Ikaalisten seurakuntatalo, Vanha Tampereentie 6, 39500 Ikaalinen
Ilmoittautuminen viimeistään: 30.9.2022
Osaamistavoitteet: ​Osallistuja tuntee Yhteisvastuukeräyksen vuosittaisen teeman ja keräyskohteet sekä osaa toteuttaa ja organisoida teeman mukaiset tapahtumat ja koulutuksen seurakunnassaan.
Lisätietoja: ​Yhteisvastuukeräys puolustaa kaikkein heikoimmassa asemassa olevia ihmisiä ja hankkii varoja kotimaisen ja kansainvälisen diakonian rahoittamiseen. Yhteisvastuu on koko kirkon yhteinen työkalu kristillisen lähimmäisenrakkauden toteuttamiseen. Yhteisvastuukeräys tarjoaa seurakunnille ja sen jäsenille välineen kehittää ja toteuttaa kirkon toimintaan osallistavaa vapaaehtoistyötä. Yhteisvastuustartissa pääset kehittämään seurakuntasi Yhteisvastuutyötä ja saat tietoa vuoden keräyskohteista Suomessa ja maailman katastrofialueilla.
Täysihoito: Osallistumismaksu sisältää ruokailun ja kahvin. Oikeus muutoksiin pidätetään.
Muut kustannukset: Matkakustannukset
Kustannusten lisätiedot: Tilaisuuteen osallistumisen esteestä on ilmoitettava välittömästi koulutuksen yhteyshenkilölle. Mikäli peruutus tapahtuu alle kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua, hiippakunta perii peruutuksesta aiheutuneet kustannukset.
Tiedustelut kustannuksista: timo.frilander@evl.fi, p. 040 182 3580
Tiedustelut sisältö: timo.frilander@evl.fi, p. 040 182 3580